SERVEIS

TREBALLS VERTICALS

Els treballs verticals són una tècnica en la qual no s'utilitzen bastides sinó que els nostres operaris treballen suspesos en l'aire mitjançant cordes, el que permet accedir a zones de difícil accés i espais limitats per realitzar les tasques de manteniment i restauració.

L'ús de treballs verticals a la reparació de paraments i pintura de patis interiors ens permet accedir a les zones més difícils i agilitzar el treball, alhora que suposen un estalvi econòmic considerable.

trabajos-verticales-frontage

En FRONTAGE som especialistes en la realització de treballs verticals a la zona del Maresme, la Selva, el Gironès, Barcelona i àrea metropolitana.

Què opinen els nostres clients?

"Gràcies en nom de la comunitat, la façana estava molt malmesa i era molt antiga i heu fet un treball excel·lent. Molt contents amb FRONTAGE."

"Molt contents d'haver confiat en FRONTAGE per a la rehabilitació de la façana del nostre edifici. Van complir amb els terminis i les qualitats i els resultats han estat òptims. Recomanable."

"Els vam contractar per impermeabilitzar la terrassa i estem molt contents amb els resultats. Seriosos i professionals, hem rebut una molt bona atenció en tot moment. Sens dubte recomanem els seus serveis."